Joooj bas rano .. Brkovi su poceli da mi rastu jos u 6,7 razredu osnovne skole i osmom sam se vec prvi put obrijao tj. brkove obrijao... Odmah posle je krenula i brada da mi raste prvo je krenula kod zulufa pa do dole kao tanko retko, posle sve gusce i gusce , brze i brze preko celog lica i na vratu .... I uzasno me izludjuje kad treba da se brijam znaci to mi pada toliko tesko kao da idem na streljanje...
Kad sam završio OŠ, tj. pred malu maturu. Imao sam brkove od 6-7 razreda, svi su me zezali, tako da sam se tamo nekad u 15oj godini obrijao i sad kad se brijem nije to to Ne raste mi brada ravnomjerno, nema je po čitavom licu, što me izluđuje!
Ja sam počeo u sedmom.Slična priča koju je napisao MolderFBI.Mrzim to da radim ali kad bi se desilo da se jedne nedelje ne obrijem verovatno bi mi brkovi bili kao kod Vuka Karadžića u tinejdžerskim danima. Aca Lukas,Sinalko Orandž i ludilo
Poruku je menjao-la vulebrat - Utorak, 12/Jul/2016, 14:23
Preporučio bih deci koja idu u osnovnu školu,kojima rastu brkovi da se ne briju .Zato jer će brkovi da im rastu još više,imaće i bubuljice.Ja sam se u srednju školu počeo brijat sa britvom In rebus adversis meliora sperare memento.
Čekao prvi srednje, inače mogao sam i krajem 7og i početkom 8og osnovne, ali kao što Srba reče imaćete, a imao sam i ja problema sa licem, jer ste u pubertetu, pa je lice tad najosteljivije sa ranim brijanjem.
Moj drugar je poceo jos u osnovnu skolu da se brije,i imao je toliko bubuljica.A brada mu je rasla ko luda imao vecu bradu od popa In rebus adversis meliora sperare memento.