#
  • Filmovi
  • Serije
  • Forum
  • Anime
  • Magazin
  • Zabava
    • Radio stanice
    • Knjiga gostiju
    • Šta korisnici misle o nama
  • Ulogujte se
  • Registrujte se
  • Svi filmovi
  • Kontakt
  • Statistika
  • DMCA
  • Novi postovi
Privatne poruke(0) · Nove poruke · Članovi · Forum pravila · Pretraga · RSS · Pretplata
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Info Centar Pomoć i podrška » Info centar » KAKO DA REŠITE PROBLEM, AKO VAM SE POJAVI SLEDEĆE UPOZORENJE
KAKO DA REŠITE PROBLEM, AKO VAM SE POJAVI SLEDEĆE UPOZORENJE
Klaus Offline
Administrator
368 postova
Reputacija: 47
Pokloni: 71
За репутацию более 1000!
Datum: Utorak, 27/Jun/2017, 16:28 | Post # 1
Poštovani članovi, zbog nedavne politike privatnosti koji je google uveo dogodiće se možda da vam google prikazuje određeno upozorenje  i da vam ne dozvoljava da pristupite određenom delu sajta.

To upozorenje izgleda ovako:

Možda će vam pisati da sajt sadrži pshing, malwer ili slično tome. Ovaj problem izaziva jedan player koji koristi naš sajt ali generalno nije ništa opasno niti je bilo ko ugrožen već je izvor reklama koji emituje taj player na crnoj listi i onda google odmah kači ovo obaveštenje. Naravno mi smo problem rešili ali je potrebno neko vreme da google posalje svoje robote da ponovo idexsiraju sadržaj. Pa će za to vreme možda da vam izlazi ovaj problem.

EVO KAKO DA REŠITE PROBLEM

KLIKNITE NA DETALJE

KADA STE KLIKNULI NA DETALJE, KLIKNITE NA LINK KAO STO JE PRIKAZANO NA SLICI ISPOD

U slučaju da vaš antivirus blokira stranicu onda uradite sledeće:

Pronađite na antivirusu opciju web wishlist i ubacite adresu našeg sajta, u slučaju da nemate tu opciju zavisi koji antivirus koristite, onda pronadjite opciju na vasem antivirusu koja se zove skeniranje SSL sertifikovanjih sajtova.. i iskljucite je.

Dodaci: 5374146.png(115.1 Kb) · 0629167.png(96.5 Kb) · 3839841.png(9.4 Kb) · 1585972.png(170.2 Kb) · 1105047.png(106.0 Kb)
jicik Offline
Korisnik
18 postova
Reputacija: 0
Pokloni: 1
Datum: Utorak, 27/Jun/2017, 22:41 | Post # 2
Poštovani Klaus,
ja sam ABP isključio čim se učlanih, ali me je Adguard upozoravao na "nešto", manje-više popričah sa Adminom i isključih i Adguard; imam Avast Premier 2017 koji nije baš jeftin iako imam popust, i mislim da ga neću podešavati zarad gledanja neke serije ili filma; a kao što rekoste "problem će uskoro biti rešen" tako da ću sačekati do tada. Pozz
https://prnt.sc/fowqo2

Poruku je menjao-la jicik - Utorak, 27/Jun/2017, 22:46
Klaus Offline
Administrator
368 postova
Reputacija: 47
Pokloni: 71
За репутацию более 1000!
Datum: Sreda, 28/Jun/2017, 10:55 | Post # 3
jicik, ja sam admin samo sam promenio nick :D sa mnom si pricao :D problem je resen tako da ovo vise nece biti potrebno da se sredjuje.
jicik Offline
Korisnik
18 postova
Reputacija: 0
Pokloni: 1
Datum: Sreda, 28/Jun/2017, 12:34 | Post # 4
Ćao Klaus! Proverio, radi sve kao podmazano. Hvala!
Forum » Info Centar Pomoć i podrška » Info centar » KAKO DA REŠITE PROBLEM, AKO VAM SE POJAVI SLEDEĆE UPOZORENJE
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: