#
  • Filmovi
  • Serije
  • Forum
  • Anime
  • Magazin
  • Zabava
    • Radio stanice
    • Knjiga gostiju
    • Šta korisnici misle o nama
  • Ulogujte se
  • Registrujte se
  • Svi filmovi
  • Kontakt
  • Statistika
  • DMCA
  • Novi postovi
Privatne poruke(0) · Nove poruke · Članovi · Forum pravila · Pretraga · RSS · Pretplata
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Info Centar Pomoć i podrška » Info centar » Ako vam se nakon PLAY-a ne pokrene, evo šta da radite
Ako vam se nakon PLAY-a ne pokrene, evo šta da radite
Klaus Offline
Administrator
368 postova
Reputacija: 47
Pokloni: 71
За репутацию более 1000!
Datum: Sreda, 08/Nov/2017, 00:19 | Post # 1
Nekada se dešava da nakon klika na PLAY kod OPENLOAD-a servera, sadržaj se ne pokrene u tom slučaju primer slika ispod:

Dakle ako nakon klika na PLAY sadržaj se ne pokrene treba da uradite sledeće
-Kliknite na SERVER 2 pa se vratite na SERVER 1 (ili obrnuto) na taj način će se player refrešovati.
-U slučaju da to ne uspe ili ima samo jedan server, onda osvežite ceo sajt tako što kliknete F5 na tastaturi
ili jednostavno kliknete desnim klikom na prazno mesto na sajtu i onda na ''reload'' nekoliko puta.

Ovo se dešava samo sa openload playerom i to je verovatno nešto do njihovih reklama koje emituju,
takođe može biti i zbog toga što vam je uključen ADBLOCKER, jer se dešava da neke reklame
moraju da se prikažu inače openload ne dozvoljava da se pokrene player, tako da isključite
adblocker, i probajte ovo sa refrešovanjem.

Ako i dalje imate taj problem pišite ispod!
Dodaci: 3877709.gif(3.01 Mb)
Vrag Offline
V.I.P.
1 post
Reputacija: 4
Pokloni: 2
Datum: Cetvrtak, 09/Nov/2017, 12:44 | Post # 2
|Pozdrav...PLAY nece nikako...nemam SERVER 2...a ne znam sta je ADBLOKER. :) Moze pomoc...molim vas...

U tom slucaju pritisni F5 da osvezis stranicu, pa onda probaj.
HAME Offline
Korisnik
1 post
Reputacija: 0
Pokloni: 0
Datum: Nedelja, 12/Nov/2017, 15:46 | Post # 3
Pozdrav ako moze ubacite multiplayer sa vise linkova,ako bude kvarova radice npr vidzi ili thevideo i tome slicno.

HAME, na zalost ne moze.
wladabgd Offline
Korisnik
1 post
Reputacija: 0
Pokloni: 0
Datum: Nedelja, 19/Nov/2017, 14:44 | Post # 4
ako ovo što napišem ne škodi sajtu onda uraadite najjednostavnije...instalirajte mozila firefox i flashplayer i idite u meni dodaci,tu potražite extenziju uBlokin i instalirajte,meni em što ne izlazi ni jedna jedina reklama nego openload pokreće momentalno(napomena:ovo sam probao za openload,ne znam za druge playere ali ubedljivo najbolja aplikacija koja svaku reklamu(pop-up) na bilo kom sajtu zaustavlja...probajte i uverićete se.pozzz
Panda88 Offline
Korisnik
3 posta
Reputacija: 7
Pokloni: 7
За репутацию более 1000!
Datum: Utorak, 21/Nov/2017, 03:20 | Post # 5
ja koristim operu rekli su mi da opera odlicno radi pa sam probala na operi ima onaj vpn kada se ukljuci vpn u sting opere player open load radi bez problema :) mozzlila jako koci i treba flash player nevolim mozilu jako mi optereti procero i koci mi :9 za mene je dbra opera i google hrom :9  i na gogle hromu moze da se ubaci vpn :9 ja mislim :)

Added (21-11-2017, 03:20)
---------------------------------------------
Vrag,  ako ti pise da iskljuci add block to znaci da imas na brovzeru add block  :) da ga nemas nebi prijavio da ga ugasis :) isljuci add block :)

Klaus Offline
Administrator
368 postova
Reputacija: 47
Pokloni: 71
За репутацию более 1000!
Datum: Subota, 25/Nov/2017, 06:50 | Post # 6
Pozz, ADBLOCKER pravi probleme, jer playeri emituju svoje popup reklame koje nemaju veze sa sajtom tako su podeseni da emituju reklame kada kliknete da pokrenete taj video... Ako adblocker spreci reklamu playera , automatski nece se ni pokrenuti taj video jer tako su playeri podeseni . Zato i kazem da pojedini playeri zahtevaju da se iskljuci adblocker. Mi nemamo kontrolu nad tim reklamama koje playeri emituju kao sto nemamo kontrolu nad  playerima jer playeri nisu nasi vec u vlasnistvu servera openload, vidoza itd ,.. mi samo embedujemo na sajt... Ako ovaj metod sto kaze wladabgd radi mi nemamo nista protiv da koristite adblocker vasa stvar, ali samo kazem da adblocker utice na pokretanje, flesh playeri takodje usporavaju sajt zato playere u flesh kodu ne postavljamo.

HAME, Sto se multiplayera tice, multiplayer zahteva konstantno odrzavanje i azuriranje skripte itd jer u protivnom vrlo brzo ce prestati da radi ...da ne objasnjavam detalje...  svaki update skripte koji obicno se azurira i po nekoliko puta mesecno , a svako azuriranje jako puno kosta, zato nije moguce koristiti multipyer.

Panda88,  Sto se VPN-a tice vpn moze da se koristi u bilo kom brosweru , jer svi imaju opciju za vpn, takodje moze i da se instalira program kao sto je cyberghostvpn i preko njega moze da se koristi anonimni pristup netu sto je isto sto i vpn kada ukljucite na operi ili bilo gde drugde, samo sto vam ovaj program onda obezbedjuje vpn pristup celom internetu preko racunara a ne samo prkeo broswera.
gogos Offline
V.I.P.
109 postova
Reputacija: 19
Pokloni: 26
За репутацию более 1000!
Datum: Cetvrtak, 25/Jan/2018, 16:38 | Post # 7
mijat, sredjeno je
Forum » Info Centar Pomoć i podrška » Info centar » Ako vam se nakon PLAY-a ne pokrene, evo šta da radite
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: