Ovako,imam svoj sajt ali ne znam kako da ga uredim..Ono osnovno znam ali htjeo bi da to bar malo izgleda profesionalno,pa mozete li mi reci neke korake,savjete kako da uredim ili postoji mozda neki tutorial..
Ovako,imam svoj sajt ali ne znam kako da ga uredim..Ono osnovno znam ali htjeo bi da to bar malo izgleda profesionalno,pa mozete li mi reci neke korake,savjete kako da uredim ili postoji mozda neki tutorial..
Pozdrav, kaži mi malo detaljnije šta te konkretno zanima. na ovom linku
Pa npr da napravim login/signup sistemm.. da uredim Menu ...da npr kad postavim neku vijest i kad pise procitaj vise da udje na normalnu str a ne da moram pravit novu itd...valjda razumijes
Pa npr da napravim login/signup sistemm.. da uredim Menu ...da npr kad postavim neku vijest i kad pise procitaj vise da udje na normalnu str a ne da moram pravit novu itd...valjda razumijes
ricardwajt ja bih ti preporučio da koristiš WordPress pošto si početnik.Ako hoćeš da praviš preko Microsoft Visual Studio ili sličnih programa treba da naučiš (php,da znaš šta je CSS,HTML) In rebus adversis meliora sperare memento.
ricardwajt ja bih ti preporučio da koristiš WordPress pošto si početnik.Ako hoćeš da praviš preko Microsoft Visual Studio ili sličnih programa treba da naučiš (php,da znaš šta je CSS,HTML)
Pa za svaki sajt je potrebno da se zna HTML I CSS, inace nista od sajta...
Ako imas iskustva sa kodovima odlican program web dizajn je ADOBE DRAMWEAVER , ako ne znas moj savet ti je da koristis webli, webs ili tako neki sajt sa njihovim automatskim generatorom i bilderom, dok malo ne savladas kako i sta pa posle polako mozes krenuti sa WordPresom ili nekom drugom platformom.
Kao sto ti je predlozio Admin, trebao bi da koristis
http://www.w3schools.com/
Trebao bi da pocnes sa HTML-om, onda treba da savladas CSS. Znas kako kazu. ruzna zena je kao HTML bez CSS-a, kada joj dodas CSS postaje puno lepsa Takodje mozes i da koristis
http://www.bubaj.com/index.php?html
Taj sajt je odlican, ako si malo losiji sa engleskim onda kreni sa tim sajtom. A da bi vezbao engleski gledaj filmove sa engleskim titlovima.
Sto se tice WordPress-a, Joomle i ostalih CMS sistema. Ovako, nemoj nista od toga da pocinjes dok ne naucis prve korake HTML-a i CSS-a. Obavezno obrati paznju na SEO optimizaciju. Nju ces najbolje nauciti od Istoka Pavlovica. (zasto ON? Zato ne neki "stranac", zato sto ces na njegovom sajtu nauciti kako razmislja narod sa belkana i isto tako ces nauciti kako da najbolje optimizujes sajt za nase podneblje. Naravno mozes i od Dragan Varage naucis dosta toga)
A sto se tice login i siginup sistema. Kada MISLIS da si savladao HTML i CSS kreni da ucis OOP(Objektno Orijentisano Programiranje). A njega ces uciti kros js i php.