#
  • Filmovi
  • Serije
  • Forum
  • Anime
  • Magazin
  • Zabava
    • Radio stanice
    • Knjiga gostiju
    • Šta korisnici misle o nama
  • Ulogujte se
  • Registrujte se
  • Svi filmovi
  • Kontakt
  • Statistika
  • DMCA
  • Novi postovi
Privatne poruke(0) · Nove poruke · Članovi · Forum pravila · Pretraga · RSS · Pretplata
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Info Centar Pomoć i podrška » Tutorijali » Zašto pišemo na Forumima (Forum i formiraši)
Zašto pišemo na Forumima
Nikita Offline
V.I.P.
37 postova
Reputacija: 11
Pokloni: 21
За репутацию более 1000!
Datum: Cetvrtak, 16/Feb/2017, 15:48 | Post # 1
Pokusavaju da ti udju pod kozu (nekima i uspiju), salju vam fine privatne poruke a ogovaraju vas drugima, traze od vas podatke, fotografije, pokusavaju
vam prodati nesto... - e pa pisanje tih osoba je cinicno i podlo i ne otkriva ih onakve kakvi stvarno jesu.
Iskreno, dosla sam ovdje s namjerom da pisanjem po forumu skupljam kredite za skidanje pjesama Embarassed Embarassed ... a onda mi se sve ovo uvuklo duboko
pod kozu.
Oduvijek me zanimala psihologija ljudskog uma, a forum je poput rasadnika ljudskih misli, ideja, razmisljanja, shvacanja, perverzija, tajni, arogancije,
seksualnih zelja, strahova...
Apsolutno smatram da se jako puno moze saznati o nekome preko ovog foruma. Cak i ako ne pise bas uvijek iskreno. Stvar je u tome da se neciji postovi ne
citaju jedan po jedan, tu i tamo kad se na njih naide - vec svi zajedno i odjednom - i profil osobe se sam od sebe slozi poput nekog zanimljivog puzzlea.
Ne kaže se za džabe 'čitati između redova' Wink Mislim da ne treba dalje pojašnjavati
Pa zavisi, neki su bolno iskreni kad pisu na forumima dok drugi nisu...u tome je valjda i čar, pisati ono sto zelimo...i reči ono sto zelimo da ljudi znaju..
Sve to ovisi s kojom namjerom je netko dosao na Forum.
Ako netko dodje s namjerom da se zeza, razgovara, ubije vrijeme, razmijeni par misli, savjeta... s drugima, onda pisanje te osobe govori puno, mozda sve
o toj osobi. U ovu grupu ja pripadam. To kazem zato sto nemam apsolutno nikakvih pretenzija prema nikome, nisam tu da bih trazio nista od drugih,
ne trazim tu ljubav, ni prijatelje, ni nacin da od nekog uzmem kakve novce, ni da nekog prevarim.
originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......

Added (16-02-2017, 14:48)
---------------------------------------------
Neka svako kaže svoje mišljenje

https://media.giphy.com/media/l46CvRFB1GqPYAOis/giphy.gif
Profil Cover
Ensismensi Offline
V.I.P.
170 postova
Reputacija: 3
Pokloni: 7
Datum: Nedelja, 26/Mar/2017, 14:46 | Post # 2
Iskreno, super je! Svidjelo mi se.

I'm Poppy.
Profil Cover
Forum » Info Centar Pomoć i podrška » Tutorijali » Zašto pišemo na Forumima (Forum i formiraši)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: