#
  • Filmovi
  • Serije
  • Forum
  • Anime
  • Magazin
  • Zabava
    • Radio stanice
    • Knjiga gostiju
    • Šta korisnici misle o nama
  • Ulogujte se
  • Registrujte se
  • Svi filmovi
  • Kontakt
  • Statistika
  • DMCA
  • Novi postovi
Privatne poruke(0) · Nove poruke · Članovi · Forum pravila · Pretraga · RSS · Pretplata
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Lepota i Zdravlje » Zdravlje » Da li insekti postaju oružje? (Krpelji i "lajmska bolest")
Da li insekti postaju oružje?
Lakonac Offline
Forum_Moderator
208 postova
Reputacija: 11
Pokloni: 12
За репутацию более 1000!
Datum: Sreda, 12/Jul/2017, 10:24 | Post # 1
U detinjstvu, dva puta me se dočepao krpelj, pre 40-50 godina. Jednom za nogu, što je bilo gotovo
bezbolno. Izvadila sam ga sama, mada baš ni pojma nisam imala o "specijalnim hiruškim postupcima"
za njihovo odstranjivanje i "opasnostima koje nose". Drugi put mi se prikačio na potiljku, u kosi.
Odstranila mi ga je majka, opet bez nekih posebnih procedura. Kroz nekoliko sati, zaboravila sam i
da sam ga imala na sebi... 
Oba puta, bilo je jasno gde sam ih pokupila: valjala sam se po travi i zavlačila u žbunje...
Treći put, pre 2-3 meseca, ne mogu ni da pretpostavim gde sam ga pokupila. Kretala sam se samo po gradskom asfaltu i mesecima nisam bila u prirodi. Ovog krpelja je odstranilo stručno lice, poštujući sve
procedure. Tri nedelje sam imala otoke i crvenilo, široko oko mesta na kojem se zakačio, a i dan-danas
osećam bol na samoj tački ujeda...

http://www.ivonazivkovic.net/LAJMSKA-BOLEST/KRPELJI.html

Added (12-07-2017, 10:24)
---------------------------------------------
Komarci i virus Zapadnog Nila

Četiri sporazuma sa sobom:
Besprekorno koristi svoju reč. Ništa nemoj shvatati lično.
Nemoj stvarati pretpostavke. Uvek učini sve što možeš.
Profil Cover
Forum » Lepota i Zdravlje » Zdravlje » Da li insekti postaju oružje? (Krpelji i "lajmska bolest")
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: