Da li možete postaviti seriju 9-1-1 ? Vidim da ima 4 epizode postavljene od 1. sezone ali nema ništa više pa ako može makar cijela prva sezona.... https://gledajodmah.com/search/?do=search&subaction=search&q=9-1-1
Dobro veče poštovanim administratorima. Nisam siguran da li je moje pitanje adekvatno za ovu sekciju, ali nzm na kom drugom mestu da pitam. Jel bi mogao neko kada ima vremena i ako želi da doda 1-2 epizoda dnevno anime serije Bleach ? Hvala unapred na odgovoru.
Added (14-03-2019, 00:35) --------------------------------------------- hvala puno za ubacivanje ...kad nadjete vremena ako moze ova mini serija .. hvala unapred..
Poštovani urednici Sajta, imam molbu ako je moguće da postavite seriju... UK krimi serija " THE CRACKER"....oCENILI JE SA OSENOM 8,5 na Imdb sajtu.... šIFRA JE : HTTPS://WWW.imdb.com/title/tt 0105977/? ref_ = ttis _ li_i
Izvinjavam se,ali ne znam Video URL...niti šta je to zapravo ...niti gde je prevod ( npr. www, prevodi tzv.com) Hvala Vam unapred - Zahvalan član duka65.....
Added (18/Jul/2019, 18:58) --------------------------------------------- hvala puno za sve dosad, ako moze i ova mini- serija, kad nadjete volje i vremena ..
Radnja :Tim znanstvenika doveden je u potencijalno opasnu situaciju života ili smrti kada stignu na Arktik.Kako bi potajno istražili što bi moglo biti izbijanje čudne bolesti u osamljenom međunarodnom istraživačkom zavodu.