Dakle..., izvinjavam se, ali ne mogu da verujem da je ovo ovde tema... Mislila sam da mi ovde predstavljamo barem neku antitežu šundu i psihotičnim TV sadržajima... Četiri sporazuma sa sobom: Besprekorno koristi svoju reč. Ništa nemoj shvatati lično. Nemoj stvarati pretpostavke. Uvek učini sve što možeš.
Lakonac, nisam htela da komentarišem jer i ne znam da to još postoji a posebno da se zove Zadruga Sve zadruge davno uništene pa rešili da je ožive u rijalitiju, stvarno loodo
Svako ima pravo da gleda šta hoće i šta je njemu interesantno... ali mi stvarno nije jasno šta ima u rijalitiju interesantno Kada se svi zajedno saberu, iq im je na nivou sobne temperature... u Rusiji.:D Ja sam skroz običan čovek, imam sasvim dovoljno godina za svoje godište. Živim u sasvim običnom gradu i radim sasvim obične stvari. A pored običnih stvari obožavam da gledam filmove :) To je razlog zbog kojega sam ovde.
Mislim da se folirate ko šatro ne gledate rijaliti a svi gledate Zadrugu ja ih gledam i meni je interesantno https://media.giphy.com/media/l46CvRFB1GqPYAOis/giphy.gif