Oduvijek me zanimala psihologija ljudskog uma, a forum je poput rasadnika ljudskih misli, ideja, razmisljanja, shvacanja, perverzija, tajni, arogancije,seksualnih zelja, strahova... Apsolutno smatram da se jako puno moze saznati o nekome preko ovog foruma. Cak i ako ne pise bas uvijek iskreno. Stvar je u tome da se neciji postovi ne citaju jedan po jedan, tu i tamo kad se na njih naide - vec svi zajedno i odjednom - i profil osobe se sam od sebe slozi poput nekog zanimljivog puzzlea.Ne kaže se za džabe 'citati izmedu redova' Wink Mislim da ne treba dalje pojašnjavati Pa zavisi, neki su bolno iskreni kad pisu na forumima dok drugi nisu...u tome je valjda i car, pisati ono sto zelimo...i reci ono sto zelimo da ljudi znaju.. Sve to ovisi s kojom namjerom je netko dosao na Forum. Ako netko dodje s namjerom da se zeza, razgovara, ubije vrijeme, razmijeni par misli, savjeta... s drugima, onda pisanje te osobe govori puno, mozda sve o toj osobi. U ovu grupu ja pripadam. To kazem zato sto nemam apsolutno nikakvih pretenzija prema nikome, nisam tu da bih trazio nista od drugih, ne trazim tu ljubav, ni prijatelje, ni nacin da od nekog uzmem kakve novce, ni da nekog prevarim. https://media.giphy.com/media/l46CvRFB1GqPYAOis/giphy.gif
Poruku je menjao-la BigMama - Ponedeljak, 27/Feb/2017, 06:13
Istina, preko raznih forumskih tema, o jednoj osobi se može mnogo saznati samo ako se pažljivo čita. Jednom sam jednoj osobi napisala, da iza svakog ovog "sokoćela" sedi živ čovek. Po pisanju, nekim izjavama, odgovorima, provokacijama razne vrste, ovde na forumu, možete zaključiti mnogo toga o jednoj osobi, i ne samo na forumu, nego još više na chatu. "Zalud je bure od najskupljeg drveta, ako se u njemu drži uskislo vino" Sv. Nikolaj Velimirović