#
  • Filmovi
  • Serije
  • Forum
  • Anime
  • Magazin
  • Zabava
    • Radio stanice
    • Knjiga gostiju
    • Šta korisnici misle o nama
  • Ulogujte se
  • Registrujte se
  • Svi filmovi
  • Kontakt
  • Statistika
  • DMCA
  • Novi postovi
Privatne poruke(0) · Nove poruke · Članovi · Forum pravila · Pretraga · RSS · Pretplata
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Internet » PC Klinika » Ako mislite da imate neki nezeljeni program ona otvorite ovo (PROGRAMI ZA RIJEŠAVANJE MALWERA I OSTALIH VIRUSA)
Ako mislite da imate neki nezeljeni program ona otvorite ovo
Ensismensi Offline
V.I.P.
170 postova
Reputacija: 3
Pokloni: 7
Datum: Cetvrtak, 30/Jun/2016, 15:29 | Post # 1
Pozdrav,hvala sto se otvorili temu sigurno ste otvorili zato sto vam je potrebno ja imam riješenje: Ako imate nezeljeni program koji otvara razne stranice i steti vasim podacima ovo je program koji cisti 2 sata ali svaku datoteku pregleda i ocisti zato kad ga ostavite 2 sata da znate da je cisto da ne strahujete dali ce neko imat vase fotografije samo je potrebno da skinete malwarebytes jer on vam je rijesenje trajno njega postoji u 2 verzije jedna je besplatna a jedna besplatna ako zelite da budete 100% sigurni mozete kupiti verziju samo trebate da se javite na forumu i verzija ce vam biti kupljena uz dogovor. LINK OD PROGRAMA : https://www.malwarebytes.com/
Profil Cover
Helen2 Offline
V.I.P.
88 postova
Reputacija: 41
Pokloni: 38
За репутацию более 1000!
Datum: Ponedeljak, 30/Sep/2019, 22:03 | Post # 2
Ako želite da oslobodite malo više prostora na računaru, obrišete sve nepotrebno, ima jedan izvrstan program zove se PrivaZer. On je free verzija a možete ga naći na netu, samo ukucajte privazer.com.

"Zalud je bure od najskupljeg drveta, ako se u njemu drži uskislo vino" Sv. Nikolaj Velimirović
HyPo0o Offline
Korisnik
5 postova
Reputacija: 0
Pokloni: 0
Datum: Utorak, 01/Oct/2019, 21:19 | Post # 3
Malwarebytes nije baš pouzdan program pošto mi je srušio windowse jedanput .
Moja topla preporuka je da sami naučite na koje sajtove da ne idete i da ne klikčete na sve i svašta.
Za mene svaki Antivirus je bezpotreban .
A za snalaženje po internetu treba iskustva :) . Ali za sve ima i strpljenja.
Eto to je moje mišljenje.
A kada počnu iskakati ko zna kakve stvari samo ponovno instalirajte windowse.
Profil Cover
Forum » Internet » PC Klinika » Ako mislite da imate neki nezeljeni program ona otvorite ovo (PROGRAMI ZA RIJEŠAVANJE MALWERA I OSTALIH VIRUSA)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: