e pa ovako:ja napisem neku zelju a osoba ispod mene mi ispuni zelju,ali tako da je skroz upropasti.... npr:zelim da dobijem nov auto....osoba ispod mene napise:dobices nov auto ali ces ga odmah sutradan slupati...ili... zelim da dobijem 7-cu na lotou-dobices 7 na lotou al ce te opljackati cim pokupis pare.... pa da pocnemo: Zelim da idem u Paris...
Ma vazi dobices, ali u trenutku kada profesorka bude upisivala u dnevnik ima da dobije infrakt i da umre na licu mesta, i nazalost nece uspeti da ti upise ocenu.
Hocu Tablet ... Luka je mogao biti najgori od sve dece, ali nije :) Samo kazem da je mogao biti :)
Naručićeš ga i platiti,ali u trenutku isporuke na vozilo će pasti ATOMSKA BOMBA
Pa trebao si sada napisati to sta bi zeleo nema veze opet ja Hocu novi monitor Luka je mogao biti najgori od sve dece, ali nije :) Samo kazem da je mogao biti :)
imaces 25 sladoleda ali ce du ti svi pasti u septicku, i spavaćeš 10 sati ali kad se probudis videces krvavu mrtvu zenu. zelim da letim Hej, vidim čitaš? Oh uhvatio sam te :) ! Poseti moj profil i ostavi dojam! Primam i poklone :)
Nenad ce ti stavit pricu u klip ali kad je bude postavljno crknut cemu kompjuter! ahahahahha
pa delimicno si u pravu jer mi je komp stvarno na samrti xD
QuoteEnsismensi ()
Zelim novi MOBITEL!
Dobićeš ali ćeš dva dana nakon što ga dobiješ sresti mene ja ću te prebiti i ukrasti telefon xD Luka je mogao biti najgori od sve dece, ali nije :) Samo kazem da je mogao biti :)
Ensismensi, Hoćeš a ona će svi umreti , bice apokalipsa i ti ces ostati da živis forever ali ce toliko biti malo hrane na planeti da ces konstantno gladovati i poželeti da umres ali neces moci jer ces živeti forever
Hoću da idem na exit ove godine. Luka je mogao biti najgori od sve dece, ali nije :) Samo kazem da je mogao biti :)